Calles blogg

Calles blogg

Säsongen 2014 är nu slut !

BloggenPosted by Calle Sat, October 04, 2014 16:32:21Vi bestämde oss för att hoppa av de sista två tävlingarna denna säsong, Borås och Grand Final i Kristianstad så för vår del är säsongen slut för 2014, vi har endast klubbmästerskapet/säsongsavslutningen i Västerås gokartklubb att se fram emot om två veckor. Det körs med hyrkartrace och avslutatas med god middag under festliga former i klubbhuset smiley

Det har varit ett väldigt lärorikt år Calles första i KF Junior, mycket nytt, betydligt snabbare fart, tävlingar mycket längre bort än tidigare och på banor han inte kört på så mycket och en del inte alls tidigare. Vi har även deltagit i två tävlingar i Norge och fått användning för den internationella licensen smiley

Vi bytte chassi efter 7 års tävlande och vi har fått oväntat stort stöd och bra support från Ward Racing och Richard Hall på tävlingarna, vissa saker har vi blivit överraskat glada över, tex. en extra motor till SM som de tog med ifall vi skulle kört sönder vår, eftersom vi saknade en extramotor, helt utan vår vetskap, och utlåning av en motor när vi körde sönder i Jönköping.


En mycket roligt säsong som varit upp och ner och otroligt utvecklande, vi har lärt känna nya familjer och nya barn och ungdomar och även fått tävla tillsammans i flera tävlingar med gamla vänner från MKR och RMC.

Stort Tack till Jocke Ward, Richard Hall och alla andra i Ward teamet som på olika sätt stöttat och hjälpt oss i den nya klassen och med nya karten.

Tack till alla Calles sponsorer 2014 : REEAB i Kungsör, Björling Bil i Kungsör, Lockmora Smide i Kungsör, AutoCenter i Västerås, Peter Svanborg på Insede i Kungsör.
Vi är otroligt tacksamma för att ni ville hjälpa oss under denna säsong !


Stort tack även till Bengt och Emil Skärås som hjälpt oss med både mekaniker support och coaching för Calle under säsongen.

Tack till alla som skickat hejarop och peppning till Calle här via FB och på andra sätt inför och efter varje tävling, till Fredrik Landén och Veronica Lindén som åkte hela vägen till Lidköping för att heja fram Calle som då gjorde en av sina bästa tävlingar, till brorsan Jonas Ahlin som åkte med på två tävlingar och supportat Calle.Vi hoppas kunna få möjlighet att åka till Italien i början av nästa år och träna inför säsongen 2015 och ser fram emot 2015 med lite mer erfarenhet från den nya klassen för både förare och mekaniker så tror vi att det blir en spännande säsong.

Calle ligger inte på latsidan under hösten och vintern utan har efter 7 års innebandyspelande i Kungsörs Innebandyklubb gått över till Hockey och spelar med P-00/01 i Kungsör, han började i september och träna med dem.Att börja spela Hockey så sent som i 13 års ålder är oerhört tufft gjort av Calle och han tycker det är jättekul, han har blivit otroligt väl mottagen av både lagkamrater, ledare och föräldrar så det är jätteroligt, så vi tillbringar vintern i en kall ishall och har redan hunnit se två matcher. I Calles andra match som spelades idag gjorde han en assist till lagets enda mål i matchen, målet sattes av Calle Blomqvist smiley

Under vintern kommer vi att försöka få till en ny hemsida och då blir det troligen en ny bloggadress, vi återkommer med länk till dessa när vi fått till den nya hemsidan.

Stort TACK för säsongen 2014 till alla er som på olika sätt följt oss !!!