Emils blogg

Emils blogg

Gokart 2012

Min bloggPosted by Emils-blogg Tue, April 24, 2012 10:07:38

Vill börja med att berätta att efter mycket om och men så valde jag att köra micro ett år till för att nästa år gå vidare till nästa class som är mini.

Linus ska också köra i år i klassen cadetti som är en uppvisningsklass men som alla vet speciellt vi som kört den klassen tävlas det ändå vi har full koll på vem som vinner kommer tvåa osv. Ska bli rikrigt rolligt att se Linus köra och jag har någon att berätta hur det går till och komma med råd till.

Nu drar gokartsäsongen igång med gokart tävling i helgen i Rasbo som första MKR. vi skulle ha kört startskottet i Södertälje men när vi vaknade på morgonen hade det snöat och fortsatte snö så det blev ingen tävling utan åkte hem igen där det var strålande sol och tort på marken. Istället blev det träning på söndagen i valla. Så nu hoppas vi på bra väder i Rasbo så att säsongen kan komma igång på riktigt tror även våra föräldrar ser fram emot det att åka iväg och träffa alla andra gokart föräldrar igen även roligt för mig att träffa alla kompisar igen.

Emil