Emils blogg

Emils blogg

Mkr Södertälje

Min bloggPosted by Emils-blogg Tue, May 15, 2012 20:12:32

Nu har vi kört andra deltävlingen i Mkr serien i ett regningt Södertälje. Det gick si så där då pappa inte lyckades så bra med inställningarna, tappade på raksträckorna. Jag fick startade 10 och 11 i kvalen första kvalet kom jag 6:a och andra kvalet 7:a. I A- finalen fick starta på 9:e plats och kom 10:a. Är inte nöjd med detta så nu får pappa skärpa sig så tar vi nya tag till nästa tävling i Katrineholm. dock är jag lite orolig för den tävlingen då det inte brukar gå bra för mig på hemmabanan. Hoppas på bättre väder i Valla smiley.

Linus körde bra hela helgen fick starta både först, sist och mitt i, han lyckades hålla sig kvar på banan trots att han kör på slicks. I cadetti får man inte köra med regndäck, han har övat på halt i vintras när han körde gokart på isen. Han kom "4" i finalen.

Efter prisutdelningen åkte Linus med farmor och farfar och sov hos dom och jag åkte till Kalle och var med på söndagen och tittade när hans pappa körde rally. Fick även åka med i rallybilen efter tävlingen, vilket var riktigt roligt. pappa var kvar i Södertälje och hjälpte till på söndagen och mamma åkte hem.

Hoppas nu det går bra i Valla...