Emils blogg

Emils blogg

Mkr Borlänge

Min bloggPosted by Emils-blogg Tue, June 19, 2012 21:14:27

Nu har vi varit i Borlänge och kört en tävling till. Vi åkte på förmiddagen efter den efterlängtade skolavslutning. Nu är det lov i tio veckor för Emil Linus får gå några timmar på fritids, han har tur som har sin bror som lämnar honom vid tio så han i allafall får sovmorgon.

Tillbaka till tävlingen (ännu en tävling i regn, vart är solensmiley) så kom Emil fyra i första kvalet blev även fyra i andra kvalet trots en snurring då jag tappade ner till nionde plats men kämpade mig upp till fjärde plats. I finalen startade jag på åttende plats. Efter kämpande med Kalle Gustavsson om 4:e respektive 5:e plats så tog jag fjärde platsen. Vi körde riktigt bra båda två och körde schysst hela tiden. Mamma och pappa tyckte det var riktigt bra kört och spännande att titta på en schysst fight.

Min lillebror är riktigt duktig att köra i regn han snurrade bara två gånger på hela dagen. Linus kom in som "5:a" i sista heatet. Efter en snurrning i ett av heaten så hamnade Linus sist men kämpade sig upp till en 5:e eller 6:e plats.

Vi åkte hem på lördag kvällen då Linus skulle till farfar och farmor, lämnade av honom vid elva på kvällen. Själv hade jag med mig Calle Ahlin och Kalle Gustavsson med hem då vi bor en bit bort i från varandra så får vi passa på när vi är lediga. Roligt att ha gokart kompisar som sover över.

Nu ser vi fram emot nästa tävling som blir i Mora helgen efter midsommar. Funderar på att åka upp redan på torsdagen, men mamma och pappa har inte bestämt sig ännu då de får ta ledigt två dagar.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.